onsdag 20 maj 2009

Småland - Blekinge tur och retur i Dackes fotspårJag finslipar pressmeddelandet på Nybro Bibliotek, i samband med pressträff om förtidsröstningen som inleddes idag.

Idag har det varit en mer intensiv dag än vanligt. Tack vare ett visst mått av adrenalin kan man få mycket gjort, om det kanaliseras rätt!

Efter skrivarbete på morgonen (se tidigare blogginlägg) begav jag mig längs med Dackeleden söderut genom det vackra smålänska landskapet: Målilla, Virserum (med Dackestaty, Dacke Stop osv), Fagerhult, Grönskåra och Alsterbro till Nybro.

I Nybro hade lokalavdelningsordförande Sivert Hugosson (KD) ordnat pressträff tillsammans med distriktsordförande Anders Andersson (KD) på biblioteket, med anledning av att det idag var första dagen för förtidsröstning.


Sivert själv passade på att rösta - men tack vare de uppställda båsen bevarades valhemligheten, så det framgick inte vilken kandidat som fick hans röst ...

Distriktsordförande Jan Johansson tog emot i Dackestugan i Rödeby.

Sedan fortsatte min färd söderut, till Rödeby en dryg mil norr om Karlskrona. Där hade jag förmånen att få prata EU-frågor med ett gäng intresserade seniorförbundare, ledda av Blekinges distriktsordförande Jan Johansson (KD), som hade bakat en god morotskaka dagen till ära.

Efter återkomsten till Vimmerby var det dags för gruppmöte, där vi drog upp riktlinjer, både för det aktuella valarbetet men också för det fortsatta budgetarbetet och för framtiden.

Det känns oerhört stimulerande och inspirerande att få möta alla dessa hängivna människor, som lägger ned möda och energi i det politiska vardagsarbetet. Med gemensamma insatser kommer vi långt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar